Lakverzegeling2021-02-15T18:22:40+00:00

LAKVERZEGELING

U bent op zoek naar een exclusieve behandeling die zorgt voor extra glans en bescherming van de lak? Het antwoord: Lakverzegeling. Bij MSF Carcleaning verzorgen we een volledige behandeling van uw voertuig met de beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland!

Maar wat is een lakverzegeling nu precies? Dit is als het ware een extra blanke laklaag welke extreem vuil- en waterafstotend is en de lak extra glans geeft. Deze coatings zijn ook vele malen harder dan de originele laklaag van uw auto.

Door de hardheid van de aangebrachte coating is de lak van uw auto veel minder krasgevoelig en wassen gaat vele malen makkelijker omdat het vuil zich niet aan de lak kan hechten.

Wanneer u op zoek gaat naar een goede bescherming voor uw auto(lak) komt u vaak verschillende termen tegen zoals:

  • quartz coating

  • nano coating

  • glas coating

  • ceramische coating

  • lakverzegeling

Dit zijn allemaal benamingen voor dezelfde soort lak bescherming. Deze lak beschermende coating vormt een hard ‘glaslaagje’ over de lak waardoor er een erg goede lakbescherming ontstaat die jaren mee kan gaan.

Lakverzegeling Glascoating Audi TTRS

bij MSF al vanaf

29500ex. BTW

De lakverzegeling wordt professioneel en zorgvuldig aangebracht. Deze behandeling kunnen wij alleen uitvoeren wanneer het voertuig bij ons in de werkplaats is. MSF Carcleaning biedt diverse merken lakverzegelingsproducten (bijvoorbeeld: Zijlstra Coatings, DiamondBrite of Gyeon) en behandelingen die allemaal verschillen in prijs, kwaliteit en garantie. Alle soorten lakverzegeling zijn toepasbaar op zowel nieuwe als gebruikte voertuigen.

Neem vrijblijvend contact op en we kijken gezamenlijk naar de beste oplossing voor uw voertuig!

FEYNLAB™ | Exclusieve High end Ceramic & Self-Healing Coatings

Met trots kunnen wij u vertellen dat MSF Carcleaning officieel dealer is geworden van FEYNLAB™.

De unieke FEYNLAB™ coatings onderscheiden zich van het huidige aanbod, omdat ze een ongeëvenaarde SELF-HEAL technologie bevatten. Deze coatings zijn specifiek ontwikkeld voor probleem lakken zoals uni/zwart/tacky lakken etc. welke zich onderscheiden door de zelf-helende eigenschapen van 40%. Dit maakt dat de coating daadwerkelijk marring, micromarring en swirls kan herstellen.

Wilt u kennis maken met de kwaliteiten van de nieuwe producten van FEYNLAB™, of wilt u dat wij een van deze coatings op uw auto of motor aanbrengen, neem dan snel contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen.

Smart Scratch Repair | Optische kras en steenslag verwijdering zonder schadelijke ontvetters

Nieuw in het assortiment van MSF Carcleaning is de methode van Smart Scratch Repair. Deze methode werkt met echte autolak, welke al droogt op het moment dat het wordt aangebracht. Overtollige lak wordt verwijderd door middel van polijsten waardoor de lak in de kras of steenslag achterblijft.

Door het polijsten ontstaat fixatie van de lak in de kras of steenslag. Tevens kan ingevreten vogelpoep ingevuld worden waardoor de beschadiging minder zichtbaar is. Is de kras diep dan wordt de behandeling herhaald tot niveau van de oorspronkelijke laklaag. Eerlijkheid duurt het langst zeggen wij altijd: Om zeker te zijn van een goed resultaat moeten sleutelkrassen en vandalisme schade altijd vooraf worden beoordeeld voor de beste oplossing.

Na de behandeling ziet de laklaag er weer als nieuw uit of optisch niet meer zichtbaar.

Snel – effectief – geringe kosten – klaar terwijl u wacht