Maatwerk & B2B2021-01-27T20:15:10+00:00

MAATWERK

Bij MSF Carcleaning bieden we de echte liefhebber onze maatwerk behandeling. zeldzame oldtimers, exclusieve sportautos (bijv. Ferrari, Lamborghini of Porsche), maar ook (custom) motorfietsen, boten of andere geliefde voertuigen zijn bij msf carcleaning welkom!

Of u nu kiest voor een maatwerk wasbehandeling of een exclusieve detailing, we nemen uw voertuig altijd volledig met u door. Dit doen we tot in de kleinste details, niets wordt over het hoofd gezien.

Ook wanneer we aan de behandelingen beginnen kijken we specifiek naar de eigenschappen en de staat van uw voertuig. Geen enkel voertuig of lak is hetzelfde, en dat kan nu net het verschil maken tussen een eindresultaat van 90% of 100%. Kortom: MSF Carcleaning biedt maatwerk behandelingen voor het beste resultaat van uw voertuig!

Neem contact met ons op
Oldtimers — Sportwagens — Luxe autos — Caravans — Campers — Motorfietsen — Etc.
Op Maat Lakverzegeling coating Ferrari F355 MSF Carcleaning

B2B – ZAKELIJK

Met meer dan 20 jaar ervaring en vakkennis staan wij bij vele bedrijven bekend om onze kwaliteit, betrouwbaarheid en zorgvuldige manier van werken. Bij MSF Carcleaning geloven we in een goede en langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers. We hechten daarom ook grote waarde aan persoonlijk contact en heldere afspraken. Op deze manier zijn we in staat snel te schakelen en een hoogwaardige kwaliteit te leveren volgens uw wensen en eisen.

Bent u ondernemer? Bent u op zoek naar een degelijk en betrouwbaar autopoetsbedrijf waar u langdurig mee kunt samenwerken? Dan bent u bij MSF Carcleaning aan het juiste adres. Wij bieden een maatwerk oplossing voor uw bedrijf van A tot Z!

Neem gerust contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak zodat we alle mogelijkheden kunnen doornemen en uw vragen kunnen beantwoorden.

Neem contact met ons op